Način i rokovi isporuke

Podrazumeva porudžbine za celu Srbiju. Isporuka robe se vrši isključivo na teritoriji Republike Srbije u saradnji sa firmama Desxpres. Isporuka van teritorije Srbije nije moguća. 

Iznos dostave zavisi od težine naručene robe i njene vrednosti, a cenovnik možete videti na web adresama Daily Expressa.  DOSTAVA ZA SVE POŠILJKE VREDNOSTI VECE OD 2000 DINARA JE NA RAČUN SMART ROAD CONSTRUCTION.

Ukoliko je narudžbina primljena do 14h određenog dana, roba ce biti isporučena već sledećeg dana. Narudžbine primljene posle naznačenog vremena će po vašoj želji biti prebacivane na sledeći dan. Ukoliko zbog pogrešno unetih ličnih podataka roba ne bude isporučena u gore vanedenom roku SMART ROAD CONSTRUCTION i Daily express će pokušati kontaktirati kupca na osnovu ostalih podataka koje je naveo i pokušati ponovnu isporuku. U slučaju da se ni tada ne isporuči pošiljka, kupac se teretiti za iznos od 800,00 dinara na ime troškova pokušane isporuke.

Kontakt telefon koji ostavljate prilikom on-line naručivanja će biti korisćen za proveru tačnosti zahteva i legitimnosti osobe. Na isti telefon će Vas kontakirati i kurirska služba.

Isporuke se ne vrše nedeljom!

NAČIN PLAĆANJA

Plaćanje se vrši prilikom preuzimanja robe na adresi primaoca. Plaćanje se vrši u dinarima.  Uz svu kupljenu robu sa našeg sajta na ovaj način dobijate i račun.

BESPLATNA ISPORUKA ZA SVE POŠILJKE VREDNOSTI VEĆE OD 2000,00 DINARA!

Za sva pitanja, sugestije, probleme ili kritike SMART ROAD CONSTRUCTION vam stoji na raspolaganju!